Over ons

EJP Career Astronauts is een jong bureau dat als geen ander weet de beste mensen te werven in een uiterst competitieve markt. In alles wat wij doen volgen wij ons gevoel voor ondernemerschap en onze resultaatgerichte aanpak. Maar het zijn de mensen die onze organisatie uniek maken. Hun motivatie, passie en flinke dosis energie vormen het geheim van ons succes.

EJP Career Astronauts is een regionaal opererend kantoor en heeft veel contacten en klanten in het werkgebied en een grote kennis van de markt. Wij zijn ontstaan uit EJP Career Astronauts, omdat daar regelmatig de vraag binnen kwam voor tijdelijk of vast personeel en zij via EJP Career Astronauts een extra service kan verlenen aan haar cliënten.
Opdrachtgevers kunnen op basis van recruitment (werving en selectie) en op basis van detachering medewerkers aan hun organisatie toevoegen. Ook kunnen zij bij EJP terecht voor vragen op het gebied van HR, opleidingstrajecten en begeleiding van medewerkers. EEJP Career Astronauts is een flexibel, laagdrempelig en informeel kantoor, waar vertrouwen en integriteit hoog in het vaandel staan en afspraken worden nagekomen. EJP Career Astronauts is onderscheidend van andere bureaus door de down to earth mentaliteit, onze ondernemersspirit, grote kennis van de markt, proactieve houding, empathisch vermogen en betaalbare diensten.

De kleinschaligheid van ons bureau en de heldere en transparante werkwijze zorgen ervoor dat iedere aangemelde vacature de aandacht krijgt die deze verdient. Kandidaten willen we echt leren kennen. Wat vinden ze leuk? Wat zijn de ambities? Ook op persoonlijk vlak. Door echt te weten wie onze kandidaten zijn kunnen we een goede match maken met een organisatie/vacature.