Arbeidsvoorwaarden

Werken bij EJP Career Astronauts betekent deel uitmaken van een inspirerende omgeving. Je krijgt veel ruimte om te ondernemen en je ambities waar te maken. Jouw loopbaan staat bij ons voorop. EJP Career Astronauts biedt jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij willen er namelijk voor zorgen dat jij optimaal kunt functioneren.

EJP Career Astronauts biedt jou aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast je maandsalaris is er een gunstige pensioenregeling, studiekostenregeling en een vitaliteitsplan.

Je krijgt 25 verlofdagen per jaar. En de mogelijkheid om er 5 dagen bij te kopen. Bovendien zijn er mogelijkheden om extra verlof op te nemen voor persoonlijke gebeurtenissen. Denk bijvoorbeeld aan mantelzorg of een huwelijk.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een contractvorm. Dit is afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. Zo kun je een vast contract ontvangen waarbij EJP Career Astronauts verantwoordelijk is voor de continuïteit in projecten. Of je treedt na een vooraf vastgestelde termijn in dienst bij een van onze opdrachtgevers.