Loopbaanontwikkeling

Investeer in je carrière. In je netwerk. In jezelf.

Waar sta je? Waar wil je heen? Wat wil je bereiken? Je loopbaan staat bij EJP Recruitment en Detachering in het teken van groei. Groeien kan op vele manieren. Denk alleen al aan groeien in kennis, ervaring, professionaliteit en arbeidsvoorwaarden. Wij ondersteunen de ontwikkeling die jij wilt realiseren. We bieden je geen standaard opleidingspakket, maar kijken naar een ontwikkelpad dat aansluit bij jouw ambities, ervaring, specifieke kwaliteiten en je persoonlijkheid.

De praktijk

Na je introductie biedt EJP Recruitment en Detachering je vele ontwikkelmogelijkheden. Samen met HR of jouw consultant bij EJP Recruitment en Detachering bekijken we wat jouw wensen en behoeften zijn. Denk aan vakgerichte trainingen die je helpen je functie nog beter uit te voeren. Maar ook aan trainingen die jou als persoon helpen verder te groeien.

Coaching

Het begeleiden van groei in de vorm van coaching on the job is bij EJP Recruitment en Detachering een continu proces. Pas dan leveren trainingen voor jou het maximale op. Tijdens evaluatiegesprekken staat jouw loopbaanontwikkeling altijd op de agenda.