Opdrachtgever

Waarom Career Astronauts?

Als ondernemer streef je naar een optimale bezetting van het personeel in jouw organisatie en haal je graag de juiste kennis en ervaring in huis. Soms is extra specialistische kennis nodig of is er een te kort aan capaciteit. Het is vaak een lastige en tijdrovende klus, om dan op korte termijn geschikte kandidaten te vinden.

Wij ontzorgen je volledig in de zoektocht naar extra medewerkers. Wij regelen het hele traject van selectie van kandidaten tot en met een soepele start. Zo kun jij je blijven focussen op de dagelijkse business. Wij beschikken over een groot en actueel netwerk van goed opgeleide mensen en zijn trots op de kwaliteit die onze mensen leveren en het enthousiasme waarmee ze aan de slag gaan.

Detachering is een oplossing voor jouw organisatie als je op tijdelijke basis één of meerdere mensen op een bepaalde functie/project wilt inzetten. Dit kan het geval zijn als medewerkers uit de reguliere bezetting afwezig zijn wegens ziekte of verlof. Maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit, zoals gedurende een project of een piekmoment, kan EJP als detacheringsbureau uitkomst bieden.

EJP Career Astronauts onderscheidt zich van andere bureaus door onze down to earth mentaliteit, grote kennis van de markt, ondernemersspirit, proactieve houding, empathisch vermogen en betaalbare diensten. Ook in deze tijden is het vinden van de juiste mensen een uitdaging. Ben je op zoek naar een tijdelijke of vaste medewerker die qua kennis en ervaring, maar vooral ook qua persoonlijkheid bij jouw organisatie past? Wij brengen je graag in contact met de juiste mensen.