De eerste plaatsing van een kandidaat op een passende vacature door EJP Career Astronauts is een feit!
Naast een aantal lopende detacheringsovereenkomsten hebben we nu onze eerste kandidaat gematcht aan een voor haar op het lijf geschreven vacature middels werving en selectie. Inmiddels heeft ze haar proeftijd glansrijk doorstaan en zit ze helemaal op haar plek.
Super trots!
Niet alleen wij zijn trots, maar ook onze opdrachtgever en onze kandidaat. Zij heeft ons het volgende bericht gestuurd;

“Na een aantal jaren op een crediteuren-administratie werkzaam te zijn geweest, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, nieuwe dingen leren, een hoger niveau, opleidingsmogelijkheden, een kleinere organisatie waar volop mogelijkheden zijn EN dichterbij huis.

Via via kwam ik bij EJP en dus bij Patty Schors terecht, een ontzettende betrouwbare, enthousiaste, toegankelijke vrouw, die meteen aan de slag ging met mijn wensenlijstje.
Het contact voelde alsof ze me al jaren kende, vertrouwd, gehoord en gezien. Patty voelde gelijk een match bij GTO Plating in Den Bosch. Er werd ontzettend snel geschakeld en een week later tekende ik mijn contract.

Patty, via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor al je enthousiaste energie hiervoor. Ik heb het als zeer prettig ervaren en zal jou ook aanraden als bemiddelaar”

Groetjes, Stephanie Henskens

Wil jij ook ervaren hoe wij de beste match voor jou maken? Neem contact op met Patty Schors (06-19084420)